Pages

peace

hahaha

1

Friday, 18 July 2014

Tragedi MH17: Gambar Nahas MH17 Yang Menyayat Hati

Tragedi MH17 Insiden Pesawat Malaysia Airlines Mas Kapal Terbang Isu Berita Terkini

Gambar Yang Menyayat Hati Dipercayai Milik Pesawat MH17GAMBAR-GAMBAR TERKINI  NAHAS MH17 | Pesawat Boeing 777 itu membawa 295 penumpang termasuk 15 anak kapal dan 17 kanak-kanak. Pesawat telah dilaporkan terhempas di Ukraine dalam wilayah Snizhne.

GAMBAR-GAMBAR TERKINI  NAHAS MH17 #prayformh17

Berikut beberapa keping gambar nahas MH17. Cuba anda bayangkan apakah nasib penumpang di dalam pesawat ini. 

Menurut satu sumber, pesawat tersebut telah ditembak menggunakan "The Buk Missile" yang mana pelancar tersebut pernah dilaporkan dilihat oleh Associated Press di sebuah wilayah bernama Snizhne. Pesawat tersebut ditembak dengan cara "surface-to-air" menggunakan Buk Missile di altitud 10,000 di udara dan telah jatuh di kampung Hrabove, utara dari Torez, Ukraine.

Wilayah tersebut telah dilaporkan terjadinya beberapa perang di sana pada beberapa hari terakhir ini antara askar Russia dan pejuang pemisah Ukraine.

Semalam, sebuah pesawat milik Ukraine telah ditembak daripada "air-to-air" missile oleh sebuah pesawat Sukhoi milik Russia.

Ketegangan di sempadan Russia dan Ukraine semakin meruncing.

Sumber ini telah disahkan secara rasmi, dan lebih banyak informasi akan cuba kami bawakan kepada anda dari masa ke semasa....

Berita lengkap baca disini: MH17 terhempas ditembak di Ukraine

Lagi gambar....
sumber diambil daripada dramaraja.blogspot.com


ERUL FACEBOOK FANS, KLIK SINI--> ERUL AF9

No comments:

Post a Comment