**

Pages

peace

hahaha

1

Saturday, 21 February 2015

Trigold Eyecare Harga Murah

Trigold Eyecare Harga Murah Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online
Mata lebih terang.... ohsem supplement
 
 
>>>>>> POWER SPEC MAKIN KURANG
 
Siapa kata rabun tidak boleh di rawat ??
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

Jgn terkejut sebab produk Trigold eyecare boleh selesaikan masalah seperti dibawah :

✔ mata bawah lebam
✔ mata cepat letih
✔ mata berair
✔ mata rabun
✔ mata silau
✔ mengalami masalah penglihatan ketika memandu
✔ ada masalah katarak mata
✔ tidak suka makan sayur tapi mahukan mata yang sihat

Susah la bila ada aktiviti lasak..
✘ Nak berenang
✘ Nak berlari
✘ Nak mandi
✘ aktiviti bersama pasangan

" nak bergaya dengan RayBan pun susah.!
Takde ker produk untuk HILANG RABUN MATA ni.?? "

Semua nak kena PAKAI CERMIN MATA!

Kegunaan/Khasiat :
================
• Membantu mencerahkan penglihatan mata.
• Mempunyai kandungan antioksida yang tinggi.
• Melindungi mata dari sinaran yang tidak elok.
 
 

 
KHASIAT TOMATO YANG TERDAPAT DALAM TRI-GOLD EYECARE




 
 
AMARAN !!! KHAS UNTUK INDIVIDU YANG INGIN MENGURANGKAN MASALAH MATA SILAU, RABUN JAUH DAN RABUN DEKAT SAHAJA
 
Dalam masa 3 minggu tanpa kos rawatan yang tinggi dengan kandungan bahan-bahan semulajadi
 
✦Di jamin 90 % rabun mata akan berkurangan selepas 3 MINGGU ..
 
✦ Apa tunggu lagi..... Order sekarang sebelum mata anda menjadi lebih rabun.....
 
✫ Hebat Bukan Kesan Yang Bakal Anda Dapat Selepas Mengamalkan Produk Ini...Langkah Seterusnya Anda Harus Mencuba Dan Merasa Sendiri Kehebatannya
 
Anda Tak Perlukan Spec Lagi, Hanya Dalam 3 Hari…
• Renungan makin tajam
• Silau kian menghilang
• Spektrum cahaya milik anda
 
 
Anda Mangsa Keadaan Berikut?
• Mata kerap berair dan merah?
• Setiasa gatal dan mengalami keradangan di bahagian mata?
• Anda nak korek dan garu mata anda?
• Anda fokus dan zoom tapi imej masih kabur?
• Anda tak bergaya kerana pakai spec?
• Anda benci sebab silau ketika memandu?
• Anda nak marahkan kereta depan sebab tersuluh mata anda.
 
Itu bukan masalah anda, itu masalah mata, biar Tri Gold Eyecare uruskan, kerana Tri Gold Eyecare bakal jadi teman setia anda.
 
Tri Gold Eyecare satu-satunya produk halal tempatan mampu buat anda renung setajam helang hanya dalam 3 hari.
 
 
 
Anda yang bakal rasakan perubahannya
Ini Fakta Yang Perlu Anda Tahu
• 70 peratus tidak suka berkaca mata kerana tidak bebas
• Masalah mata semakin lama semakin bertambah sama dengan usia
• Mata turut mempunyai otot, dan otot berkenaan semakin kendur dan mengakibatkan mata anda rabun
Bola mata bertindak sebagai kamera satu lensa yang menerbalikkan paparan imej yang dilihat, jika mata tidak dijaga sempurna anda mungkin terpaksa melihat sambil bengkokkan leher kerana imej terakam adalah terbalik!!!
 
Tri Gold Eyecare di fomulasi daripada herba dan makanan tambahan terpilih mampu merangsang mata agar lebih peka terhadap cahaya.
 
Ianya diformulasi dari bahan unik terbaik dari estrak Lutien Billberry , Sunflower Seed Oils, Apple, Tomato, Broccoli dan lobak merah yang kaya dengan vitamin E yang terkenal dalam penjagaan mata.
• Estrak Lutien ini baik utk penjagaan mata dari radikal bebas mencegah katarak dan melindungi retina mata.
• Billberry kaya dengan anti oksidant memberi penjagaan baik kepada mata.
• Sunflower seeds oils kaya Vitamin E untuk mata yamg terang.
• Carrot yang terkenal mencerahkan mata.
• Tomato yang mampu menghilangkan lingkaran gelap bawah mata.
• Elderberry yang merawat penglihatan kabur dan Broccoli memberi pigment hijau baik untuk kesegaran mata
 
Apa Yang Tri Gold Eyecare Mampu Beri Pada Anda?
• Tiada lingkaran gelap bawah mata
• Mata lebih bersinar
• Mata bebas tanpa rabun dan silau
• Anda bebas memandu malam
• Semuanya hanya dalam masa 3 hari penggunaan
 
Cara penggunaan:
Minum 1 sudu pada waktu pagi dan malam
 
 
Amalkan TRIGOLD kena kurangkan KAFEIN ??

✫Haa pantang larang yang ni antara yang paling banyak ditanya kepada akak. Ramai yang tak boleh tinggal air berkafein terutamanya Nescafe di waktu pagi (sebenarnya akk juga penggemar air berkafein suatu masa dulu tapi bila mengenangkan rugi je beli suplemen mahal2 tapi badan tak dapat serap jadi akk cuba kurangkan pengambilan kafein harian).

Kenapa tak boleh ambil kafein?

✫Sebabnya, kafein boleh merosakkan suplemen/vitamin yang sedia ada dalam badan? Maka pengambilan minum yang berkafien yang tinggi secara berterusan boleh membazirkan vitamin yang kita amalkan selama ini. kita tidak akan mendapat kesan seperti yang diharapkan sama sekali disebabkan suplemen/vitamin rosak berpunca pengambilan kafien secara berterusan.

Jadi tak ke rugi beli suplemen trigold 3 botol tapi tak dapat kesan yang kita nak? masih kabur lagi tengok signboard.
insyaAllah kalau boleh disiplin. kesannye dah nmpk seawal 2 minggu
 
 
Rahsia TRI~GOLD EYECARE Berkesan Kerana Menggunakan Kandungan Sumber-sumber bahan semulajadi..

kandungan Tri~gold eyecare :
✓Lutein
✓Ekstrak Bilberry
✓Ekstrak biji bunga matahari
✓Ekstrak Lobak Merah
✓Ekstrak Tomato
✓Ekstrak Brokoli
✓Ekstrak Elderberry
✓Ekstrak Apple
 
Testimoni Pembeli As Raffali Shop Trigold Eyecare Harga Murah

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.


Harga Promosi Terhad
1 botol
RM45 (Semenanjung)
RM50 (Sabah Sarawak)

3 botol
RM120 (Semenanjung)
RM130 (Sabah Sarawak)



FREE POSTAGE
*​no.tracking akan diberi selepas dipos

Nak Harga Promosi??
SMS/WHATSAPP:
0124973905 (AS RAFFALI SHOP)

Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 0124973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
 
 
jom beli Trigold Eyecare Harga Murah sekarang

ERUL FACEBOOK FANS, KLIK SINI--> ERUL AF9

Izeara 6 Inch Body Serum Murah RM70



Izeara 6 Inch Body Serum Harga Murah Original Bukan Fake Testimoni Review Kesan Kelulusan KKM Promosi Online

 
 
NEW PACKING
 
 
Rahsia Kurus 6 Inch Hanya 48 Jam
 
 
 
# BETUL2 X SANGKA DPT RESULT MCM NI #
 
" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.
 
Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment.. 
 
 
1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba
 
memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2
 
- anita 26 Anita Kuala Lumpur 
 
 

 Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
‪#‎Stem‬ Cell Formula
☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan


 


 
 
Apakan kandungan didalam Izeara 6 inch body serum
 
 
 
Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.
 
garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.
 
 
6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!
NOT140803635K
 
 
Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?
 
Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.
 
 
6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.
 
 
SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..
 
saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.
 
 
CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM
 
Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!
 
 
TESTIMONI 6 INCH BODY SERUM
 
 
 bau yang menggoda..hehe..wangi la..tak macam sesetengah body losyen lain.
 
 
 
 
 
 
 
 
 KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 
 
 
“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..
 
Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa
 
 
## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,
 
WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …
 
IZEARA 6INCH BODY SERUM 
 
 
 
NEW PACKING
 
Testimoni Pembeli As Raffali Shop Izeara 6 Inch Body Serum Harga Murah

Berikut adalah printcreen pembeli yang telah berjaya mendapat produk yang mereka order dengan kami, As Raffali Shop.



**DILARANG COPY PASTE PRINTCREEN PEMBELI AS RAFFALI SHOP DIMANA2 WEBSITE TANPA KEIZINAN KAMI.

Harga Promosi Terhad
RM70 (Semenanjung)
RM75 (Sabah Sarawak)
*​no.tracking akan diberi selepas dipos

Nak Harga Promosi??
SMS/WHATSAPP:
0124973905 (AS RAFFALI SHOP)

Nak order tanpa isi borang boleh hubungi As Raffali Shop melalui:
Untuk Order:
SMS atau WhatsApp: 0124973905 (As Raffali Shop)
Line/WeChat ID: asraffali
 
 

ERUL FACEBOOK FANS, KLIK SINI--> ERUL AF9